Naše horizontalne osovinske pumpe i traktorske pumpe pokrivaju uobičajene pogonske snage za agrokulture s performansama koje su podesne za sve pojedine sustave navodnjavanja.


SAMOUSISNE PUMPE

Naše samousisne pumpe omogućuju pokretanje svih tipova centrifugalnih pumpi do najviših vrijednosri usisa u - samo nekoliko sekundi. Za punjenje pumpe dovoljno je pokrenuti polugu za izbacivanje zraka iz usisne cijevi. Izvanredan kapacitet dozvoljava izvršenje ovog u vrlo kratkom vremenu. Praktički, operacija punjenja ne košta ništa. Pumpe su jednostavne i najbolji dokaz valjanosti jest podatak da smo nedavno premašili broj od 200.000 prodanih komada.


CENTRIFUGALNE TRAKTORSKE PUMPE

- Pumpe su dostupne u kompletnom rasponu za mala, srednja i velika podizanja.
- Priključuju se za traktor na kolicima ili na tri točke spajanja; rade preko kardanskog vratila s 504 ili 1000 o/min oduzete snage.
- Podesne za sva irigacijska postrojenja: površinske, mali/srednji/veliki obim navodnjavanja i za autonatizirane samopokretne irigatore.
- Za snage traktora od 30 do 170 KS.

KONSTRUKCIJA:
- s horizonatalnom osi, jedno- ili dvo-stupanjske
- visoko kvalitetno kućište od ljevanog željeza
- dinamički balansiran zatvoreni impeler
- podesiva 'packing' brtva
- mjenjačka kutija napravljena od jakog izvana rebrastog ljevanog kučišta koje sadržava par cilindričnik helikalnih zupčanika napravljenih od otvrdnjenog, cementiranog i legiranog čelika s visoko dimenzioniranim kugličnim ležajima.
- podmazivanje uljnom kupkom sa šipkom za kontrolu nivoa ulja

 

MOTO-PUMPE

Kliikni za Tabelu!Naše horizontalne osovinske pumpe i traktorske pumpe pokrivaju uobičajene pogonske snage za agrokulture s performansama koje su podesne za sve pojedine sustave navodnjavanja.

< Tabela s tehničkim podacima

Razmišljate o unapređenju navodnjavanja svojih površina?
Ispunite naš Info-upitnik!