CAPRARI PUMPS UK se ponose postignutim 3-godišnjim okvirnim ugovorom s Jorkširskim Vodama (Yorkshire Water) za snabdjevanje potopnim bunarskim pumpama.

U ovaj ugovor je također uključeno instaliranje i puštanje u pogon zajedno uz ključne aspekte povećane pouzdanosti sustava kroz ispravan odabir i implementiranje postavki energetskih ušteda.

Ovaj novi ugovor dopunjuje postojeći okvir za isporuku bunarskih pumpi koji se upravo izvršava prema Anglian Water Services ('Vodo-usluge Anglije'; Anglija je istočno-engleska regija i uključuje Norfolk i Suffolk).

Asortiman Caprari bunarskih pumpi uključuje nove ENDURANCE serije, izrađene od mikro-ljevanog nerđajućeg čelika visoke gustoće. Ova tehnologija postiže superiornu učinkovitost optimiziranjem hidrauličnih profila. Korišteni teški ljevovi i bešavna konstrukcija (bez varova) čine ENDURANCE serije iznimno otpornim na habanje i korozT, dizajniranom za dodatnu zaštitu pumpi od elektro-galvanske korozije.

Instaliranje, održavanje i servisiranje je ponuđeno putem tvrtke Aquarius Liquid Engineering, koja ima mnogogodišnje i zavidne reference rada i sastavni je dio tvrtke Caprari UK od 2007. godine.