CAPRARI predstavlja obnovljenu "E" seriju, potpun asortiman od 6"-22" elektropotopnih pumpi dostupne u snagama do 370 kW i u brojnim različitim verzijama koje su sposobne zadovoljiti promjenjive i narasle sve softiciranije zahtjeve iz 'svijeta voda'.

Ova obnovljena serija sada omogućava da CAPRARI ponudi 100 novih elektropumpi u rasponu koji uključuje oko 900 različitih modela. Ne samo ovo, visina dizanja je povećana u prosjeku 70% u verzijama mješovitog toka i 50% u radijalnim, s maksimalnim povećanjem do 125% i vrijednosti pritiska koji postiže 850 metara (85 bara).

Upotreba mikro-ljevanog nerđajućeg čelika ili bronce je najbolja garancija za dugotrajnu korozijsku otpornost kod crpljenja morske vode ili agresivnih tekućina.

Za najdublje bunare i jače agresivnu vodu CAPRARI predlaže radijalnu seriju kompletno izrađenu od mikro-ljevanog nerđajućeg čelika i strukture konzerviranog tipa. U pumpama ovog tipa visina dizanja može biti uvećana do značajnih iznosa, dok mehanička čvrstoća i krutost mokrog kraja garantiraju superiornu pouzdanost i dugotrajnu upotrebu.

Elektropumpe su kokpletno opskrbljene potopnim motorima dizajniranim i proizvedenim u tvrtki CAPRARI i također su dostupni u verzijama za upotrebu u moru ili agresivnoj vodi.

CAPRARI potpun i sveobuhvatan asortiman od 6" do 14" vodom hlađenih potopnih motora je dostupna u razredima snaga do 370 kW za 2-polne verzije i do 240 kW za 4-polne verzije.

Serija od 6" motora može biti isporučivana u novoj netoksičnoj uljem hlađenoj verziji, u rasponu snaga do 37 kW za dokazanu pouzdanost i niže kapitalne troškove.