Razmišljate o unapređenju navodnjavanja svojih površina?
Ispunite naš Info-upitnik!

PIOGGIA CARNEVALI SpA osnovana je 1950. godine za proizvodnju opreme i sustava za navodnjavanje i danas je lider u ovom sektoru. Tijekom godina se razvijala i unapređivala proizvodnju u korak sa zahtjevima na svjetskom tržištu.

U tvornicama naše grupacije izrađujemo:
• Hladno valjane čelične cijevi, pocinčane uranjanjem, sa svim vrstama spojeva koji se koriste u navodnjavanju;
• Pocinčane šavne čelične cijevi i pocinčane uranjanjem cijevi za podzemnu ugradnju u navodnjavanju;
• Aluminijske cijevi sa svim vrstama spojki/spajanja;
• Cijevni čelični pribor za pocinčani čelik, inox čelik i aluminij cijevi;
• Sve vrste prirubnica: qiuck, sferical, rotom, export, Bauer tip, elite, vitaulic vezanje, ....
• Samohodni uređaji za navodnjavanje CARMOBIL, vrlo poznati u cijelom svijetu;
• Kišna krila, u kompletnom rasponu za male i velike uređaje za navodnjavanje;
• Moto-pumpe, grupe motora za spajanje, agregati sa zaštitom od buke;
• Rasprskivači malog, srednjeg i velikog dometa.Naša snaga je u vlastitoj proizvodnji i skladištenju, te smo sposobni nositi se sa svakom hitnosti. Osim toga, mi vam možemo pružiti našim kamionima promptna vremena isporuka, a surađujemo također s glavnim talijanskim i međunarodnim prijevoznicima.
Naše stečeno iskustvo naučilo nas je izabirati za proizvodnju samo najbolje robe i za partnere samo ugledne dobavljače.

Danas Pioggia Carnevali SpA označava visoko kvalitetne proizvode i trajnost. Zahvaljujući stručnosti svojih tehničara i inženjera mogu dati rješenja na bilo koji zahtjev tržišta i stalnu uslugu svojim klijentima, od savjetovanja pri kupnji do poslijeprodajne podrške za cijelog radnog vijeka opreme.


Tvornica pioggia carnevali je opremljena s polivalentnim postrojenjem za galvanizaciju, uz vertikalne i horizontalne kupke za galvaniziranje cijevi i priključaka, te ima i cinčaonicu za galvaniziranje velikih željeznih konstrukcija za Carmobil i općenito metalnih konstrukcija koje sadrži tvornička irigacijska oprema. Cijeli sustav garantira bolju tehničku kvalitetu i potpunu proizvodnu autonomiju prijeko potrebnu u sezonskim aktivnostima.
Proizvodi sve što navodnjavanje treba, od malih vrtova do velikih automatiziranih irigacijskih područja.

Proizvodimo čelične galvanizirane cijevi u skladu s internacionalnim standardima, s talijanskim, njemačkim i austrijskim spajanjima i odgovarajućom opremom. Također, imamo poseban odjel proizvodnje aluminijskih cijevi ekipiranih sa navedenim različitim spajanjima.

Proizvodimo asortiman irigatora, od najmanjih za zalijevanje okućnica do pištolja za automatizirane irigatore.Naše horizontalne centrifugalne i traktorske pumpe su u rasponu snaga koje se koriste u agrokulturama s karakteristikama podesnim za svaki pojedini irigacijski sustav.

Carmobil je vrlo tražen na tržištu i njegovo ime je poznato u cijelom svijetu.
Zahvaljujući specijalizaciji u proizvodnji ovih uređaja, u ponudi su jednakovrijedno hidraulični modeli (serije 'America') i mehanički modeli (standardne serije). Štoviše, neki tipovi uređaja koriste se za distribuciju fertilizirajućih irigacijskih tekućina koje nisu savršeno čiste kao irigacijska voda, te su umjesto vodenom turbinom opremljene malim plinskim ili diesel motorom.
Otvori "REINKE pivot sustavi"!Pivoti su temeljeni na principu da se voda distribuira na polje preko vodo-atomizirajućih rasprskivača s odličnom kvalitetom kišne irigacije.
Oni se kreću kružno ili ravno različitim brzinama. Mogu provoditi fitoorganske tretmane i navodnjavanja direktno na biljne korijene (kroz male cijevi) i ostale radove.
Voda, atomizirana kroz statične dizne, ravnomjerno distribuirana na zemlju preko kišnog krila niskog pritiska, vrijedna je mogućnost navodnjavanja kroz 'Američki Pivot Sustav'.