U ponudi je asortiman rasprskivača od najmanjih za zaljevanje vrtova do topova za automatizirano navodnjavanje.

PROIZVODNI PROGRAMI RASPRSKIVAČA


VRTLARSTVO

TRIPOLI MODEL tripoliStatični rasprskivači, 90° - 180° - 360° stupnjeva pokrivanja - napravljeni kompletno od mjedi/bronce. Najpodesniji za vrtlarstvo, povrće i delikatne (osjetljive) uzgoje.
FUNGHETTO MODEL

funghrttoStatični rasprskivači, 90° - 180° - 360° stupnjeva pokrivanja - napravljeni od plastičnog materijala - automatsko pražnjenje i punjenje mlaznice - posebice podesni za vrtove i osjetljive kulture.

FUNGONE

fungonePokretljivi raspršivači - kompletna ili sektorska rotacija. Automatsko punjenje i pražnjenje mlaznice - ovaj model je našao široku primjenu u vrtlarstvu, parkovima i navodnjavanju sportskih terena.

SERIJA FENNEC (Vidi pod 'Lagana kiša')
SERIJA JETTINO (Vidi pod 'Lagana kiša')

LAGANA KIŠA

FENNEC SERIJE

Verzije: N - F - I - T - FT
Verzije: N2B - F2B - FT2B

Pokretljivi/dinamički rasprskivači s potpunom ili sektorskom rotacijom. Napravljeni kompletno od mjedi. Dostupni u dva modela: standardni 30° kut - dugi 7° kut. Standardni i dugi s duplom mlaznicom. Najpodesniji za stabla voćki, povrće, vrtove i osjetljive kulture. 'Antifrost Design' protiv zaleđivanja (svi modeli osim "T").

fennec n fennec inv fennec ft2b

SERIJE JETTINO

Verzije: N - F - I - FT
Verzije: N2B - F2B - FT2B

jettino invjettino nPokretljivi rasprskivači s potpunom ili sektorskom rotacijom - napravljeni uglavnom od mjedi - mogući sa standardnim kutom 30°. 'Antifrost Design' protiv zaleđivanja (svi modeli osim "T"). Navodnjavanje preko ili ispod stabala. Najbolje podesni za glinasta tla.

Verzije: F2B/P-FT2B/P

Pokretljivi rasprskivači s punom rotacijom kompletirani s nastavcima za dvije mlaznice. Uglavnom napravljeni od mjedi, dostupni u dva modela: standardni 30° kut - dugi 7° kut.
Specijalno konstruirani za navodnjavanje preko ili ispod stabala, 'Antifrost Design' protiv zaleđivanja (svi modeli osim "T").

jettino f jettino f2bp jettino ft2bp

FENNEC
I
JETTINO
SERIJE

"F" modeli

j48sOvi rasprskivači imaju iste karakteristike Fennec i Jettino standardnih tipova, ali rade s niskim pritiskom (14,22 P.S.I.) i opremljeni s pokretnom prigušnom lebdećom polugom. Dostupni u dva modela: standard i dugi 360° kut (nema sektorskih tipova).


NAVODNJAVANJE SREDNJEG RASPONA

SERIJE J48

j48nPokretljivi/dinamički rasprskivač moguć za punu rotaciju ili sektorski tip - u komplet uključena dupla mlaznica, napravljen od aluminija i mjedi. U srednjem opsegu navodnjavanja koristi se se za različita kultiviranja i obrade.

SERIJE NIAGARA 40
SERIJE NIAGARA 60

niagara 60niagara 40Rasprskivač srednjeg i velikog raspona, tip s lebdećom polugom s velikom brzinom povrata. Napravljen od neoksidirajućeg aluminija i drugih materijala. Ovi modeli su najpodesniji za automatizirane mobilne jedinice za navodnjavanje.

SERIJE RL 40

rl40Rasprskivač srednjeg i velikog raspona, tip s lebdećom polugom, spora brzina povrata, napravljen od aluminija, mjedi i nerđajućih materijala. Posebno podesan za upotrebu sa samopokretnim uređajima i za fiksne pozicije.


NAVODNJAVANJE VELIKOG RASPONA
RL 2000

rl2000Rasprskivač velikog raspona s lebdećom polugom, spora povratna brzina, napravljen od aluminija, bronce i nerđajućih materijala. Posebno podesan za upotrebu sa samopokretnim uređajima i za fiksne pozicije.

SUPERCAR

Pokretljivi rasprskivač velikog raspona navodnjavanja. supercar

Hidro-mehaničko djelovanje ili potpuna ili sektorska rotacija. Stalno napredovanje sa zupčanicima potpuno zaštićenim od vode - napravljen od visokokvalitetnih materijala.

SERIJE NIAGARA 80
SERIJE NIAGARA 90
SERIJE NIAGARA 100

Rasprskivač velikog i ekstra velikog raspona, tip s lebdećom polugom velike povratne brzine. Napravljen od nerđajućeg aluminija i drugih materijala. Modeli su najbolje podesni za automatizirane mobilne jedinice za navodnjavanje.

niagara 80
niagara 90
niagara 100
Razmišljate o unapređenju navodnjavanja svojih površina?
Ispunite naš Info-upitnik!