Razmišljate o unapređenju navodnjavanja svojih površina?
Ispunite naš Info-upitnik!

Tvornica CORAI S.p.A.

CORAI SpA proizvodi i prodaje još od 1974 cijevi, cjevne spojeve i pribor od pocinčanog čelika, kako za poljoprivredne tako i industrijske djelatnosti.

Tvornica u Castel d'Ario se nalazi na glavnoj cesti br. 10 između Mantua i Padua u blizini 7km od izlaza s autoputa A22 - Mantua Nord.

Proizvodne linije su u potpunosti obnovljene i sada su automatizirane i računalno vođene, što garantira kvalitetu i kontrolu proizvodnih procesa u cilju što boljeg zadovoljenja svakog zahtjeva kupaca i osiguranje brze isporuke svih pozicija iz standardnog programa.Već niz godina Nuova Silam koristi samo vrhunski materijal za proizvodnju što je našim korisnicima dodatna garancija kvalitete proizvoda i čini korištenje opreme pouzdanim i trajnim.
Kao usvojeni standard proizvodnje, tvornica neprekidno provodi inspekcijske testove trajnosti, mehaničkih izdržljivosti i otpornosti prema posebnim pogonskim zahtjevima.

Zahvaljujući ovoj poslovnoj filozofiji, tvornica je pozicionirana kao lider u proizvodnji cijevi, spojnih elemenata za sva spajanja (Ferrari sferni, sferni anfor, Bauer tip, tip Perrot, Quick i Vitaulic tip, ...), svih vrsti prirubnica, od pocinčanog i inox čelika, za namjene navodnjavanja, za vodoopskrbne sustave, by-pass sustave i za industrijske aplikacije.